ο Σύλλογος φίλων της ΙΜΜΣ

Ὁ Σύλλογος μας ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΑΙ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΟΧΟΥ στά πλαίσια τῶν σκοπῶν του παρουσιάζει μέσω αυτής της ιστοσελίδας δείγμα από τό πνευματικό καί πολυδιάστατο έργο τών μοναχών και τής Ι. Μονής, καθώς επίσης και δείγμα τής πνευματικότητας, των ἐκδόσεων, εἰκόνων καί προϊόντων πού διατίθενται στήν Ι. Μονή μέ προσιτές τιμές.

Ἐξυπηρετοῦμε ἔτσι τό πολυσχιδές, πνευματικό, οἰκοδομικό, φιλανθρωπικό, κοινωνικό καί ἱεραποστολικό ἔργο τῆς Μονῆς.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΜΜΣ

Για τους προσκυνητές και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σοχός Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στην Μονή μπορούν να το πράξουν καταθέτοντας στον ακόλουθο λογαριασμό της
Τράπεζας Πειραιώς
6217 030030 371
ΙΒΑΝ GR17 0171 2170 0062 1703 0030 371
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΟΧΟΥ

Εφόσον επιθυμούν η δωρεά να γίνει επώνυμα, μπορούν στο πεδίο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ να αναγράφουν τη λέξη ΔΩΡΕΑ και το ονοματεπώνυμο τους.


Ενημερώνουμε ότι η Ιερά Μονή τελεί τακτικά Σαρανταλείτουργα υπέρ υγείας και αναπαύσεως.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, που επιθυμούν να παραγγείλουν κάποιο προϊόν από τα εργόχειρα της Ιεράς Μονής, αυτά διατίθενται από την επιχείρηση με επωνυμία “ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” με έδρα την Ελευθερίου Βενιζέλου 15, 5702, Σοχός.
Οι τρόποι παραγγελίας και παραδόσεως αναλύονται στη σελίδα “Πληροφορίες”. Μπορείτε να μεταφερθείτε στη σελίδα κάνοντας κλικ εδώ.

Η παρουσίαση των ανωτέρων προϊόντων στην ιστοσελίδα έχει διαφημιστικό χαρακτήρα. Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά από την επιχείρηση με επωνυμία “ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” και όχι από τον Σύλλογο, ο οποίος αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος.ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ELLOT EN ISO 22000-2005.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ‘ΘΑΒΩΡ’
ΑΦΜ. 167061236
ΔΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15, 57002, ΣΟΧΟΣ
EMAIL :  Sam.g.monastic@gmail.com


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

– ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

– ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 4,96€ (τιμή με ΦΠΑ).

– ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΗΛΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ 4,96€ (τιμή με ΦΠΑ).

–  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΟΥΡΙΕΡ.

-Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ  ΑΠΟ 2-7 ΗΜΕΡΕΣ.

-ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο  Φ.Π.Α.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 694 781 7860 – 694 908 5001
MEΣΩ Ε-ΜΑIL: info@immsohou.gr, Sam.g.monastic@gmail.com

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ